Logo

vineri, 6 ianuarie 2012

Iso2God Tutorial

ISO2GOD

Probabil ca va intrebati cum se copieaza un dvd pe hdd-ul xbox-ului pentru a rula un joc. Este destul de simplu utilizand un soft numit iso2god pe care il puteti downloada de AICI. Dupa ce l-ati downloadati il instalati dupa care rulati exe-ul.
Pentru a merge mai departe aveti nevoie de un iso (imagine virtuala) a jocului pe care doriti sa-l puneti pe consola, un HDD Extern sau un Stick de minim 8GB (recomandat 16GB) formatate FAT32. ISO2GOD dispune de asemenea de un transfer al jocului direct pe consola prin FTP.(asta in cazul in care aveti legate in retea consola si PC-ul printr-un router ori switch) insa voi reveni asupra acestei metode intr-un alt tutorial.

Voi alege 3 jocuri diferite, Ice Age 4 Continental Drift (1 DVD), Forza Motorsport 4 (2 DVD-uri) si LA Noire (4 DVD-uri complete edition).


1.  Ice Age 4 Continental Drift :
Dupa ce ati downloadat jocul (presupunand ca l-ati luat de pe un site de torrente) acesta este posibil sa fie sub forma de arhive  si in cazuri mai rare direct in iso. Daca este sub forma unor fisiere rar, pur si simplu dati clik pe prima arhiva din folderul unde este downloadat jocul si apasati extract here. Dupa ce termina de extras veti obtine un fisier (imaginea virtuala) cu extensia .iso ( este posibil sa aiba aceeasi icoana ca si un fisier RAR asa ca NU dezarhivati si iso-ul!). Din iso2god apasati Add ISO urmand a se deschide urmatoarea fereastra:


Creati pe una dintre partitiile voastre un director pe care puteti sa-l denumiti Iso2God.

Image location: Apasati Browse, selectati imaginea virtuala .iso
Output location: Apasati Browse si selectati folderul iso2god creat anterior
Title details: 
Name- Ar trebui sa se completeze automat in momentul in care ati selectat la image location imaginea virtuala. In caz contrar introduceti neaparat numele jocului.
Title ID, Media ID or sa se completeze automat cand adaugati la image location imaginea virtuala.
Mode: Lasati Full(Iso Rebuilt) si debifati Save rebuilt iso image

Temporary location for rebuilt ISO: Apasati browse si selectati un folder (puteti selecta acelasi folder iso2god, ori in interiorul acestui folder puteti crea altul denumit temp) si apasati Add ISO. 

Daca ati urmat pasii corect ar trebui sa obtineti urmatorul rezultat:
Apasati Add Iso si veti primi un mesaj. Apasati Yes.Dupa care veti obtine fereastra:


Apasati Convert si asteptati pana termina de convertit. (dureaza cam 15-25 min sau mai mult in functie de sistemul detinut).
Dupa ce a terminat mergeti in folderul iso2god unde ati selectat output-ul. In interiorul lui ar trebui sa apara acum un folder denumit "415608D7" care la randul sau contine un alt subfolder denumit "00007000" care contine:Copiati pe Stick/HDD extern folderul "415608D7" pe care il puteti redenumi cu numele jocului.
ATENTIE! NU redenumiti subfolderul "0000700". De asemenea nu este corect sa aveti in felul urmator: "Nume joc/ 415608D7/0000700/......"

FORMA CORECTA ESTE " 415608D7/0000700/....." CU MENTIUNEA CA PUTETI REDENUMI FOLDERUL  415608D7  CU NUMELE JOCULUI!

Pe consola:

Deschideti consola. Aceasta v-a incarca dashul modat, interfata consolei.  Mergeti in File Manager dupa care:


In partea stanga mergeti in USB0 . Selectati folderul jocului (cu folderul jocului selectat apasati o singura data B din gamepad). folderul selectat ar trebui sa se inverzeasca.
In partea dreapta mergeti in HDD1/Games. Tineti apasat butonul RB din gamepad si in acelasi timp apasati butonul X. Ar trebui sa inceapa sa copieze fisierele pe HDD-ul consolei. Cand termina dati ok dupa care resetati dashul. ( ori inchideti si reporniti consola, ori dati pe butonul mare argintiu de pe gamepad, cel care porneste gamepadul, selectati  system setings, asteptati sa intre in settings dupa care apasati din nou acelasi buton argintiu si selectati xbox home)

Acum ar trebui ca jocul sa va apara in xbox games. 
2. Forza Motorsport 4:
Am ales acest joc deoarece vine pe 2 dvd-uri. Primul dvd contine jocul propriu-zis iar al doilea dvd functioneaza ca un DLC, continand cateva packuri cu masini. Pentru DVD 1 urmati aceeasi pasi ca si la Hawx 2. Pentru Dvd 2 vom folosi un alt soft si anume Exiso pe care il puteti downloada de AICI.

LINK ALTERNATIV EXISO (Il gastiti in primul post atasat de un user)

http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/apps-pc/9494-exiso-download-extracts-xgd3-images.html

Rulati Exiso.sfx


Image source- browse si alegeti Dvd 2 de la Forza Motorsport.
Destionation: Lasati bifat local folder si selectati un folder unde doriti sa extraga iso-ul.
Apasati Iso autoloading si selectati Folderul care contine DVD 2 dupa care apasati GO. La final veti obtine cateva subfoldere si fisiere in diretorul pe care l-ati selectat la destination. Unul din folderele existente in acest director va fi denumit content care contine alte subfoldere. Calea este content/0000000000000000/4d530910/00000002/

In folderul 00000002 exista 4 fisiere. copiati acest folder pe HDD-ul extern sau pe stick. Conectati stick-ul sau hdd-ul extern la consola si intrati din nou in file manager. Mutati folderul 00000002 pe hddul consolei in calea HDD1/Content/0000000000000000/4d530910

4d530910 reprezinta Title ID-ul jocului Forza Motorsport 4 (fiecare joc pt xbox are un title id unic) asa ca retineti aceasta denumire pentru a stii unde sa copiati  folderul 00000002. Resetati dashul si acuma in xbox 360 games ar trebui sa va apara jocul de 2 ori. Forza Motorsport 4 DVD 1 si Forza Motorsport 4 DVD 2.
Rulati jocul intrand pe DVD 1 and have fun. Aveti toate masinile si cursele.

Exiso nu mai functioneaza. 
Puteti vedea tutoriale pe youtube. Exemplu:PENTRU JOCURI CARE VIN PE MAI MULTE DVD-URI (NU DLC) INSTALATI-LE NORMAL PE CONSOLA CA SI CUM AR FI JOCURI SEPARATE. FSD VA FACE SINGUR SWAP INTRE ELE.

3.LA Noire:

Editia completa vine pe 4 dvduri. Urmati aceeasi pasi ca si pentru Hawx 2 pentru fiecare DVD. La sfarsit ar trebui sa aveti pe hddul PC-ului ceva de genul:

La Noire dvd1/0000700/......
La Noire dvd2/0000700/......
La Noire dvd3/0000700/......
La Noire dvd4/0000700/.....

Asta in cazul in care ati creat cate un fisier pentru fiecare dvd. Va reamintesc ca este incorect daca obtineti ceva de genul Nume joc/Title ID/0000700!
Subfolderul 0000700 trebuie sa se afle in directorul denumit cu numele jocului, ori cu title id (ex: Nume joc SAU title ID/0000700/...)

Copiati cele 4 dvduri convertite pe hdd-ul extern si apoi treceti-le pe consola cu ajutorul file managerului in hdd1/games/
Resetati dash-ul  dupa care in xbox360 games o sa va apara La noire DVD1 si La Noire DVD 4. Rulati jocul de pe oricare din ele. FSD 2.2 contine un plugin care va face automat swap intre DVduri.


Happy playin'66 de comentarii:

 1. foarte foarte util....multumim frumos
  crezi ca poti face...sau da un link cu un mod simplu de a crea o retea intre pc si xbox 360 prin cablu din ala de net? sa nu mai stau sa ma plimb cu stick-ul de fiecare data?
  multumim :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Hmm, pai in principiu e destul de simplu. cumperi un router, cu ajutorul lui imparti netul la Consola si la Pc-ul din dotare. Cablu de retea gasesti acuma mai pe toate drumurile. Mai problematic e cu sertizarea cablului de retea, nu cred ca ai cleste de sertizat si nici cunostiinte de a mufa un cablu UTP, dar poate ai noroc si gasesti un magaznin care si mufeaza. Nu stiu in ce zona stai, sau daca esti din bucuresti, insa in Cartierul Rahova, la piata Rahova exista un magazinas numit silstar. Acolo vand si cablu si pun si mufe.

  In alta ordine de idei, de ce dracu' Fuckin' Google nu m-a atentionat ca daca sterg albumele cu poze din Google+ imi va sterge si pozele de pe blog?!

  RăspundețiȘtergere
 3. router am..cabluri mufate am..am tot ce trebuie...nu stiu ce setari trebuiesc facute in comp sau consola ;))

  legat de poze...ciudata treaba...si nasoala in acelasi timp

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ok, deci sa inteleg ca acuma ai si router si atat consola cat si pcul sunt legate in retea. Ai setat routerul pe DHCP? Adica , daca lasi in PC la TCP/IP obtain an ip automaticly
   inseamna ca ai setat pe DHCP routerul. Bun... mai departe dw total commander de aici:http://www.softpedia.com/progDownload/Total-Commander-Download-6062.html

   Dupa ce instalezi intrii in el. O sa vezi ca in bara de instrumente are un buton numit FTP. Dai click pe el. apoi da new conection. La session pune ce nume vrei tu. La host name pui ipul consolei. Pt. a afla ce ip are consola, este suficient sa-i dai drumul iar in dash o sa vezi jos in stanga ip-ul alocat. Acest ip il treci aici la hostname. La user name pui xbox si parola default este tot xbox daca nu ma insel. Oricum poti sa te uiti in meniul din dash la settings care e parola default. apesi ok si ar trebui sa-ti apara noua conexiune. Dai dublu click pe ea si dca totul e ok (atentie sa ai si consola deschisa) ar trebui sa ti se conecteze prin FTP la Consola. Mai departe e acelasi lucru ca si cu stickul. copiezi fisierele jtag in hdd1.

   Ștergere
  2. Daca tot nu te descurci...da-mi o adresa de mail unde sa-ti trimit id-ul meu de mess. Nu-mi place sa-l postez peste tot :P

   Ștergere
  3. La forza 4 am inteles cum e cu dvd 2 dar cu dvd 1 nam inteles nimic ...

   Ștergere
  4. Foarte bun tutorial, a fost de mare ajutor.
   Thx :)!

   Ștergere
 4. Ok, deci sa inteleg ca acuma ai si router si atat consola cat si pcul sunt legate in retea. Ai setat routerul pe DHCP? Adica , daca lasi in PC la TCP/IP obtain an ip automaticly
  inseamna ca ai setat pe DHCP routerul. Bun... mai departe dw total commander de aici:http://www.softpedia.com/progDownload/Total-Commander-Download-6062.html

  Dupa ce instalezi intrii in el. O sa vezi ca in bara de instrumente are un buton numit FTP. Dai click pe el. apoi da new conection. La session pune ce nume vrei tu. La host name pui ipul consolei. Pt. a afla ce ip are consola, este suficient sa-i dai drumul iar in dash o sa vezi jos in stanga ip-ul alocat. Acest ip il treci aici la hostname. La user name pui xbox si parola default este tot xbox daca nu ma insel. Oricum poti sa te uiti in meniul din dash la settings care e parola default. apesi ok si ar trebui sa-ti apara noua conexiune. Dai dublu click pe ea si dca totul e ok (atentie sa ai si consola deschisa) ar trebui sa ti se conecteze prin FTP la Consola. Mai departe e acelasi lucru ca si cu stickul. copiezi fisierele jtag in hdd1.

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna.

  Am un xbox modat, nu stiu cu ce e modat nici nu stiu cum sa aflu. Cum pot afla?

  De asemenea nu am nici cea mai vaga idee unde e free dash si File Manager :), asa ca mi-ar fi de mare ajutor un raspuns.

  Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna, Cand deschizi consola, iti intra in dashul original? (dash=interfata, un fel de sistem de operare pt consola).
   Daca iti intra in cel original inseamna ca e probabil modat LT.
   http://www.geeky-gadgets.com/wp-content/uploads/2011/09/Xbox-Dashboard.jpg
   http://www.winrumors.com/wp-content/uploads/2011/10/xboxdashleak.jpg

   http://www.geek.com/wp-content/uploads/2011/12/dashboard-3.jpeg

   http://zombiegamer.co.za/wp-content/uploads/2012/03/Xbox-360-Dashboard.jpg

   Cam asa arata dashul original.

   Ștergere
  2. Da, intra in cel original :). De fapt intra intai pe o pagina de unde-mi aleg userul si apoi in cel original.
   http://www.geeky-gadgets.com/wp-content/uploads/2011/09/Xbox-Dashboard.jpg

   Pot fi copiate in hard jocuri daca e modata LT?

   Multumesc mult pentru raspuns.

   Ștergere
  3. Modare LT inseamna ca jocurile nu se pot copia pe HDD. Se scriu pe Dvduri dual layer si se ruleaza din unitatea optica.

   Ștergere
 6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 7. eu tot nu am inteles cum se afce cu 2 dvd-uri :|

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu stiu cum e cu DVDuri, cu modare LT. Eu am JTAG si nu m-a interesat cum se fac DVDurile. Si nu faci 2 dvduri, ci cumperi un DVD dual Layer cu capacitate de stocare mai mare decat un single layer normal.

   Ștergere
 8. era mai fain daca ati face un video turial

  RăspundețiȘtergere
 9. Foarte bine explicat si simplu de facut.Nota 10.

  RăspundețiȘtergere
 10. sti cum se face si la assassin's creed 3?il am depe un torrente?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. AC3 - DVD 2 e numai pt online. Cum consola e modata JTAG are acces taiat la Live...DEci fa doar DVD1 cu Iso2GOD

   Ștergere
 11. Răspunsuri
  1. ai incercat google.ro?
   http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/apps-pc/9494-exiso-download-extracts-xgd3-images.html

   Ștergere
 12. @ANUK. trebuie sa fie modat xbox`ul ??? ca sa mearga chestia asta cu ISO2GOD ?????

  RăspundețiȘtergere
 13. salut am o intrebare : trebuie sa fie modata consola sau nu ?


  apropo Anuk vreau sa discut mai multe cu tine pe messenger sunt nou si nu prea ma pricep email-ul meu : anghelmarius96@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 14. @ANUK, mai am ceva intrebari, putem vb pe messenger ? Id cataa09300 (cataa093000@yahoo.com)

  RăspundețiȘtergere
 15. nu ruleaza exiso..cel putin cel pe site-ul pe care ni l-ai recomandat...ne poti recomanda alt site...tot ce am gasit eu nu merge...(id mess: clapa_cosmin)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mmmm a mai intrebat cineva mai sus...primul post are atasat fisierul si merge downloadat...

   http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/apps-pc/9494-exiso-download-extracts-xgd3-images.html

   Ștergere
 16. Max Payne 3...are 2 cd-uri....se instaleaza la fel ca Forza Motor sport 4?...referitor la exiso da merge downladat (no problem with that) dar nu ruleaza exe-ul..asta e...pana ce gasesc unu bun... o sa joc jocul fara o parte din masini...ms de raspuns.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da ciudat. am verificat si eu acuma si nu se deschide. L-am deschis totusi prin CMD si am acolo parametrii dar nu am prea am avut timp sa ma uit prin el. O sa caut dupa sarbatori o metoda de facut iso-uri cu mai multe dvduri

   Ștergere
  2. AI mai gasit ceva legat de exiso?

   Ștergere
  3. Nu, e ciudat ca nici la mine nu mai merge. Dar, din cate am mai citit si eu, daca ai minim Dash 2.0 RC2.1 ar trebui pur si simplu sa convertesti cu iso2god toate dvdurile jocului si sa le pui pe consola ca si cum ai pune 3 jocuri diferite, dashul acesta avand inclus in el un auto swap plugin. Nu am mai dat peste nici un joc care sa ma intereseaze si sa fie multi disc. Daca nu ai dash 2.0 e ceva mai complicat. Zilele astea sper sa ajung si eu pe la the master donely, sa-mi updatez consola la ultimul dash ca deja incep sa nu-mi mai mearga unele jocuri.

   Ștergere
 17. s-a micsorat jocul de la 7 gb (cat era pe iso) la 2.8 gb (dupa ce l-am trecut prin iso) e normal?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Atata timp cat iti merge... Eu am facut acum The amazing spiderman si fisierele rezultate au 6.96GB, iat iso-ul are peste 8 gb

   Ștergere
 18. salutare la toti posesori de xbox..eu nu inteleg cum e cu al doilea cd de instalat nu prea ma pricep daca poate cineva sa ma ajute cu un vidio tutorial ar fi foarte frumos din partea lui..eceasta e adrsesa mea de email vioara1986@yahoo.com daca vrea cineva sa ajute sami lase id acolo...stima si respect ptr toata lumea

  RăspundețiȘtergere
 19. buna! am si eu nevoie de indrumare..mi am luat un x box 360 ..second hand..modat..dar nu reusesc sa scriu niciun joc .am incercat pe verbatim dual layer la mai multe viteze si nimic.ma poti ajuta , te rog ???

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Hello. Imi pare rau dar nu m-a interesat deloc cum se fac dvd-urile din moment ce eu am JTAG si-mi pun jocurile direct pe hdd.
   Incearca vide-ul asta pe youtube:
   http://www.youtube.com/watch?v=HSCU-ViL9Jg

   Ștergere
  2. Plus ca din cate stiu eu, la modare LT ai nevoie de un anumit model de dvd writer si anumite brand-uri de dvd dual layer.

   Ștergere
 20. Salut. Am cumparat recent un xbox 360 de 4 g. L-am modat RGH. Spune-ti va rog cum sa configurez stickul pentru ca xbox-ul sa intre in Freestyle.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ceea ce stiu, este ca acel hdd sau stick trebuie sa fie fat32; cel putin la mine hdd de pe care ruleaza jocurile asa l-am facut.Dupa ce-l formatezi foloseste iso2god sa-l convertesti.

   Ștergere
 21. aici parca a murit toata lumea nu mai raspunde nimenea

  RăspundețiȘtergere
 22. Răspunsuri
  1. Nu inteleg ce vrei sa faci... Ai un stick pe care vrei sa pui jocurile pentru a le transfera pe consola. corect? Stickul trebuie sa fie neaparat formatat fat32. Consola dupa ce booteaza intra in meniul freestyle dash, e meniul modat al consolei. De acolo trebuie doar sa cauti File manager, intrii in el si urmezi pasii:

   In partea stanga mergeti in USB0 . Selectati folderul jocului (cu folderul jocului selectat apasati o singura data B din gamepad). folderul selectat ar trebui sa se inverzeasca.
   In partea dreapta mergeti in HDD1/Games. Tineti apasat butonul RB din gamepad si in acelasi timp apasati butonul X. Ar trebui sa inceapa sa copieze fisierele pe HDD-ul consolei. Cand termina dati ok dupa care resetati dashul. ( ori inchideti si reporniti consola, ori dati pe butonul mare argintiu de pe gamepad, cel care porneste gamepadul, selectati system setings, asteptati sa intre in settings dupa care apasati din nou acelasi buton argintiu si selectati xbox home).

   Intre timp am descoperit ca e de ajuns sa apesi direct pe xbox home...

   Ștergere
 23. Salutare, am facut tot cum trebuie pana la partea in care bagi sticul in consola, atuni trebuie sa intru in free dash,unde-i ala? aaa , eu nu sunt legatura intre pc si consola, dar nu credca trebuie neaparat , eu vreau sa le fac cu stikul, dar nu ma descurc la faza aia cu free dash, daca doresti sa ma ajuti pls lasa-mi mesaj pe id de mess rap.boyy sau email rap.boyy@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Free dash e interfata care apare dupa ce booteaza consola...Am sa editez tutorialul pentru ca va cam induce in eroare partea cu "intrati in free style dash"...ma refeream la consola, imi cer scuze am fost ambiguu in exprimare. Corect este, dupa ce consola booteaza in free style, mergeti in FILE MANAGER si de acolo aveti instructiuni in tutorial cum sa le copiati. Hddul extern/sticlul de memorie obligatoriu formatate FAT32 ori altfel nu le vede consola!

   Ștergere
 24. salut, ajuta ma te rog la urmatoarea problema:
  Mi am cumparat un xbox slim cu kinect si hdd intern de 250 gb, am fost sa o modez, si jocul pus de modder ruleaza fara probleme.
  am scos de pe torenti jocuri, le-am facut iso si cu iso2god le am pus sa le convertesc si sa le transfer in hdd xbox( prin router am pus cabluri in laptop si consola sa fac transfer ftp). probeleme sunt:
  1. unele jocuri l-a convertit, transferat in xbos, dar nu se pot deschide, dau pe el si nu imi acceseaza jocul.
  2. unele nici nu le converteste iso2god, da eroare sau daca le converteste da eroare la upload.
  Mentionez ca jocurile le am pe un hdd extern( ntfs) conectat la laptop iar la setari iso2god am trecut la out path: folder nou creat pe p partitie a laptopului iar la rebuil path: folderul din hdd xbox/ content/ ala cu multi de 00000( am incertact tot felul de ombinatii cu foldere puse in laptop, xbox, hdd extern) la nici una nu merge.

  poti sa imi spui unde gresesc?
  multumesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. HDD-ul trebuie formatat FAT32 nu NTFS. Apoi nu stiu ce conexiuni dubioase ai tu pe acolo. In plus nu stiu la cine ai modat-o, sunt multi habarnisti care se cred modderi dar... Eu personal recomand Donely de pe CG Forum.

   Incearca mai intai sa formatezi hddul fat32. Pe consola sa fii sigur ca ai transferat folder nume joc\0000700\fisiere joc dupa care resetezi dashul prin apasarea butonului mare argintiu, si apoi xbox home.

   Ștergere
 25. nu gasesc nicaeri o variata de exiso care sa imi si porneasca....vreo idee cum sa fac jocurile care contin 2 dvd?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am sa caut o metoda si am sa fac un nou tutorial, sau am sa postez linkuri catre tutoriale pt jocuri pe mai multe dvduri.

   Ștergere
 26. Salut! Te rog frumos, sunt incepator in ale Xbox-ului.. am consola modata de Donely, un tip cam rece si fara sa-mi dea prea multe detalii cum sa pun jocuri(m-am descurcat dupa net) in fine.. omul si-a facut treaba, adica mi-a modat bine consola.
  INTREBAREA MEA ESTE: Cum naiba pun un joc cu 2,3 N Discuri pe hardul meu intern de 250 GB ?!? Te rog frumos, ajuta-ma ! :D
  Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai dreptate cu ce zici despre Donely, dar presupun ca la fel am face toti daca am moda peste 10 console pe zi, si am primi zeci de intrebari pe mail, id, pm pe computergames forum etc...

   Ștergere
  2. O sa caut o noua metoda pt jocuruile pe mai multe DVD-uri si o sa fac un nou tutorial. Sper doar sa-mi permita timpul.

   Ștergere
 27. Cum fac sa copiez pe Stick mai repede adica sa nu dureze un joc de 6-7 GB 150-200 minute. Si vreau sa te intreb cum fac sa incapa mai mult de 4GB pe STICK formatat FAT32?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cumperi un stick cu viteze de copiere mai mari. (eventual ceva de la corsair). Nu ai cum sa bagi fisier intreg (ex. imagine iso) mai mare de 3.98GB pe Fat 32. Oricum, cand ai jtag si treci iso-ul prin iso2god acesta oricum iti sparge acel iso in mai multe fisiere mici dintre care nici unul nu ajunge la 4GB...

   Ștergere
 28. Hey stie cineva cum sa pun DLC-uri?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. http://forums.smithyanvil.com/viewtopic.php?id=1311

   Cauta si pe youtube, e imposibil sa nu gasesti.

   Ștergere
 29. de ce dupa convert folderu nu are numele care il zici tu?si in consola nu merge instalat

  RăspundețiȘtergere
 30. am modata consola cu xexloader dar nu am in ea xex menu....DCCCCCß

  RăspundețiȘtergere
 31. capon3_2006 este id de mess te rog da add ca am multe nelamuriri ref la treaba asta cu consolele modate...ms fain

  RăspundețiȘtergere
 32. salut,....toate merg ok pana la alea de mai multe dvd.Cred ca nu-i f complicat dar nici nu stiu cu iso2god cum sa fac. Poate stie careva ce se pune si unde

  RăspundețiȘtergere
 33. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 34. Buna seara, daca mai funtioneaza acest site as avea si eu o intrebare: cum pot afla de care tip jtag am deoarece am dat cuiva consola sa o modeze ... mi-a spus sa convertesc iso cu iso2god si sa le copiez pe stick.
  Nu toate jocurile (le iau de pe torrente) merg convertite.
  As fi dorit sa tin legatura cu cineva care se pricepe cat de cat sa imi explice bazele macar ale modarii jtag sau rgh nici nu stiu de care am.
  Va multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 35. Salut am și eu o întrebare nu știu exact ce sa intamplat cert este ca nu mai am interfața freestyle 3 a revenit la xbox 360 și nu mai știu Cum sa o pun oînapoi mă puteți ajuta?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. nu mai am xbox360 si nu mai pot sa ma uit sa iti zic exact. Vezi daca te ajuta asta: https://www.youtube.com/watch?v=VExej6RNZqE

   Oricum din my apps, xex menu trebuie sa rulezi ceva de acolo

   Ștergere